Sjuka jävla människa!!!

Denna kommentar fick Lady Dahmer i sin blogg under ett av de inlägg hon gjort där hon uttrycker sin demokratiska rätt att ogilla att SD har kommit in i riksdagen:

"Vad kul att en kvinna som dyrkar seriemordare, ni vet, illvilliga och elaka manniskor som torterar och mordar andra for att de kanner for det, anser att hon kan stracka pa sig och vara en god manniska nar hon motarbetar ett demokratiskt invalt parti.
Jag vet att du inte kommer att publicera det har men jag tar tillfallet i akt att beratta for dig att om du vill ha seriemordardyrkan och antidemokrati sa kan jag med all gladje och all noje komma och skara upp buken pa dig och ditt lilla barn, sa att dumma javla as som du for en gangs skull far lara er vad det ar ni egentligen star for.
Jag kan stycka upp det lilla helvetet medan mamma och pappa tittar pa. Sedan aker jag i finkan och far alla dessa skona beundrare efter mig jag ocksa. Kvinnor, dumma manniskor, antidemokrater, socialister, helvetesmanniskor vad jag vill gora er illa."


Ord är överflödiga men jag säger det ändå,

Personen som skrev detta uppvisar hur otroligt sjukt en människas sinne kan bli. Man kan undra hur många fler sådana här störda människor som strövar fritt i vårt samhälle. MEN det är egentligen inte dessa man ska oroa sig för, utan dem som INTE syns och hörs, alla dem som i det tysta verkar bla genom SD.


*


Kommentarer
Postat av: lady dahmer

Killen heter David Lönnqvist och det vore ju himla tråkigt för David Lönnqvist om David Lönnqvists framtida chefer googlar hans namn innan de anställer honom.David Lönnqvist kallar sig även "Vladimir Ilyich Ulyanov", men blev outad på en annan blogg. Då bad David Lönnqvist bloggägaren att ta bort hans namn, just pågrund av rädsla för att hans chef skulle googla honom.Stackars David Lönnqvist? Nej.

2010-09-22 @ 07:13:43
Postat av: AK

Jävla idiot säger jag bara, blir riktigt förbannad över att det finns sånna as !! Ok, att man inte håller med om olika åsikter, det gör väl inte jag hellr, men så jävla respektlöst att bra in hennes barn och göra mordanklagelse över det, det är så man blir mörkrädd !! :S

2010-09-22 @ 11:19:31
URL: http://tankaralaak.blogg.se/
Postat av: Matilda

blev verkligen ledsen när jag läste hans kommenterar om att mörda hennes barn. Hur kan man gå så långt att hota barn.

Sånna människor borde inte gå fria

2010-09-22 @ 19:59:07
URL: http://mollekindahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback