Vem gynnas av er motvalls-idioti och ren okunskap ang genus?

HELT UNDERBART SKRIVET!! OCH EN MILJARD KRAMAR TILL DIN MAN SOM TOM VERKAR HA 'TAGIT PÅ SIG' DET "FEMININA" UTTRYCKET I SAMBAND MED KLÄNNINGEN!!
För övrigt...
Jag börjar bli jävligt trött på alla som hela tiden MEDVETET väljer att tolka genus som något helt annat än vad det är. För med tanke på hur otroligt enkelt det är att öppna en faktabok, att följa en länk eller att bara slå upp ordet genus i en ordbok eller på nätet, så kommer jag fortsättningsvis bestämt hävda att ni MEDVETET väljer att missförstå vad  hela genus-grejen. Och då kommer ju direkt förljdfrågan 'varför'?
Ja, det skulle man kunna spekulera länge om... Rädsla? Dumhet? Ett extremt behov  av att vara motvalls-idioter? Ok då, det finns faktiskt en liten, liten procent som är dumma på riktigt, som verkligen inte kan läsa och förstå ren fakta, men dem låter jag vara
Först och främst:
Den eller dem som anser att pojkar inte får ha blå kläder o leka med bilar och att flickor inte får ha klänning o leka med dockor arbetar och verkar INTE för genus!!!!!

Har precis läst ett helt underbart blogg-inlägg av Ketchupmamman med genus i fokus. men lika glad som jag blir över hennes inlägg, lika jävla förbannad blir jag på alla som vägrar läsa på fakta ang genus innan dem fäller alla sina idiotiska kommentarer som enbart visar hur otroligt opålästa dem är. Förstår ni inte själva hur rent dumma ni gör er själva? Har det blivit något mode i att framstå som dum i huvudet o korkad?

Ja jag börjar bli jävligt trött på alla som hela tiden MEDVETET väljer att tolka genus som något helt annat än vad det är. För med tanke på hur otroligt enkelt det är att öppna en faktabok, att följa en länk eller att bara slå upp ordet genus i en ordbok eller på nätet, så kommer jag fortsättningsvis bestämt hävda att ni MEDVETET väljer att missförstå vad  hela genus-grejen handlar om.
Och då kommer ju direkt följdfrågan 'varför'? Varför väljer människor att framstå som dumma?

Ja, det skulle man kunna spekulera länge om... Rädsla? Dumhet? Ett extremt behov  av att vara motvalls-idioter? Ok, det finns faktiskt en liten, liten procent som är mindre-vetande på riktigt, som verkligen inte kan läsa och förstå ren fakta, men dem låter jag vara.
Men alla ni andra, helt seriöst, varför bara öser ni ur er en massa rappakalja som inte överhuvudtaget är i närheten av vad genus faktiskt är för något? Varför envisas ni med att bli upprörda över något som ni själv har fantiserat ihop? Trots fantastiska människor som både bloggar om genus och svarar er på alla era korkade påhitt så fortsätter ni att ösa ur er en massa dynga!!
Vem gynnas av er dumhet? Inte är det barnen i alla fall!

Var får ni allt ifrån? att genus tex skulle handla om att pojkar inte får leka med bilar eller att flickor inte får ha klänning? eller att föräldrar som uppfostrar genus-medvetet experimenterar med sina barn! eller den idioten som också menar att detta experiment - som HEN kallade det, kommer att orsaka schizofreni!!!!!!

FÖR HELVETE MÄNNISKOR; LÄS PÅ INNAN NI KRÄKER UR ER EN MASSA DYNGA!!!


Här kan du, om du orkar,  roa dig med att läsa praktexempel på kommentarer från genus-motståndare, som ibland med en enda mening visar att de överhuvudtaget INTE har den blekaste aning om  VAD genus är. De visar snarare att de är extremt pinsamma och okunniga.

Okunskap när den är som värst:

"Camilla
Herregud. Vart är vi på väg? Vad är det för diskriminering där barn inte får ha vissa färger på kläderna? Barnen själva kanske tycker om dessa färger. Min son lekte ibland med dockor och lekte mycket med tjejer. Min dotter lekte mycket mer med bilar pojklekar och lekte mycket med pojkar. Jag tyckte det var bra och de fick hållas för huvudsaken var att de trivdes och hade kulte mycket mer med bilar pojklekar och lekte mycket med pojkar. Jag tyckte det var bra och de fick hållas för huvudsaken var att de trivdes och hade kul"


"PilsnerKorv
Ja jag är man! Och stolt över att min son kommer uppfostras till en man och inte någon jävla fjolla! Män är män, kvinnor är kvinnor och extremfeminister som förskollärarna förstör och förvrider stackars barns hjärnor! Polisanmälan om psykisk misshandel är nästan rätt i detta fallet!
Men lägg ner... Börja pracka på barnen massa feministiskt skitsnack redan när dom är 1 år? Är det sunt? Låt barn vara barn för fan!""CrimsonSemper
Varför? Könsroller finns, och det är fan inte bra att bli av med dem. Det kvinnliga och manliga finns och kommer alltid finnas, men vissa vägrar detta. Om ens unge blir uppfostrad att bli könslös lallare, tror du den ungen kommer klara sig bra socialt osv, i framtiden? Troligen inte. Klart att folk får lov att bryta sin könsroll om dem känner för det, men att försöka normalisera det är ju helt blåst. Som att försöka göra homosexualitet till normen, eller feminism till normen. Yuck.""Monica
Varför ska vi lära våra tjejer att det inte är ok att tycka om rosa – om dom nu gör det. Och varför får inte killar älska bilar? Det är som att säga till barnen att deras smak inte är ok…. Vad ger det för resultat i slutänden? Osäkra barn som inte tror att dom duger. Nej, låt barnen ha på sig och leka med det dom själva gillar!""Sofia
Läste också om den förskolan (Förskolan Egalia, min anm.), blir inte klok på att barn inte kan få vara sig själva, själv har jag en dotter som dom första 3 åren älskade byggare Bob över allt annat, bodde i sin Bob tröja, sen blev det pirater som gällde ett tag, då fick hon ha piratleksaker när den perioden var över kom prinsessperioden då allt skulle vara rosa annars fick det vara, vi lät henne hållas och nu vid 7 årsålder är hon över den rosa perioden, visst hon leker mest med Barbiedockor och Littlest Pet Shop men hon har valt det själv vi har under tiden låtit henne vara den hon är.

Jag tycker jämnställdhets hetsen gått över styr låt barnen vara barn och var bra förebilder åt dom det är viktigare än att förbjuda tjejer att leka med dockor eller pojkar leka med bilar."

 

 

""Damer på Djurgården

De galna personer som tror att allt ska vara politiskt korrekt/könsneutrralt/färglöst/tråkigt. Vem/vilka ska ta sig rätten att avidentifiera människors kön? Detta avidentiferande kommer definitivt att leda till framtida ångest/problem för barnen/människan. Tro mig. Vem är jag egentligen? Varken man eller kvinna? Vem blir glad och harmonisk av denna personlighetsklyvning – kan leda till schizofreni eller annan mental ohälsa."

 

 

"Stefan Pehrson

Mänskligheten består av två kön, det är det som är mänskligheten. Om man förnekar detta förnekar man mänskligheten. Att tala om "socialt" eller "mentalt kön" är bara att hitta på något, som det inte finns belägg för."

"qwertt
Snälla, tänk efter nu. Det fack som dessa stackars barns föräldrar skickar de rakt in i heter nämligen UTANFÖRSKAPET. Ett givet fack att tillhöra när de börjar skolan och kommer iklädda dessa könslösa hemska bruna retroveloriga skogsmulle outfits och kallar de andra barnen Hen..."

"Paul
Människan mår bra av tillhörighet och tydlighet, vad är fel med det? ""John

Det är intressant att de inte hymlar med att de är ute efter att hjärntvätta små oskyldiga barn. Föräldrarna behöver ett kokt stryk. Låt barn vara barn. Svenskar är djupt kritiska till genuspedagogik. Det är bara att håva in pluspoängen. Först till kvarn."


"Odi-et-amo                  Dagis är ju helt värdelöst. Skulle inte vilja säga att jag är så kyrklig av mig men känns nästan som om det skulle gynna ens barn mer att sätta dem på ett kristet dagis, där man har en lite mer traditionell syn. Men den synen blir ju mer och mer utspädd också, tyvärr. Jag vill inte packa på mina kommande barn något feminism-bög-lesbiskt skit."


"Bengt

Bevare oss väl för att detta “experimenterade” sprider sig ut över resten av världen och jag tycker helt klart synd om de barn som av sina föräldrar blir utsatta för detta övergrepp!"

 

"Jocke

Att experimentera med barns könsroller är inte bara fullständigt idiotiskt, det är ett farligt experiment också. Men det begriper tyvärr nog inte dessa av feminismen fullständigt hjärntvättade kvinnor. Men det är inte omöjligt att de barn som idag går på denna förskola i framtiden kommer att rikta hårda anklagelser mot det de utsattes för i barndomen."


Det finns hur många korkade kommentarer som helst och jag hade kunnat göra detta inlägg hundra meter långt med korkade IQ-befriade rappakalje-fyllda kommentarer som visar på den extrema okunskap som florerar bland dessa människor...men jag avslutar här med ett sista citat från 'Hanen' som på fullt allvar tror att könsroller är detsamma som könsidentitet:

"Könsidentiteten är medfödd och kanske det som påverkar vår uppfattning om oss själva och jaget allra mest. Fråga de personer som är transor, homosexuella, eller som bara inte känner sig som heterosexuella.

Att försöka sudda ut dessa människors medfödda identitetsuppfattning skulle nog inga feminister våga. Men att leka med vanliga tjejers och pojkars naturliga sexuella identitet, det anser feministerna sig ha rätten till.

Ursäkta, men var i ligger skillnaden? Varför säger inga feminister till HTB-kollektivet och alla som kallar sig för Queer att de kan välja att bli “normala” och heterosexuella om de vill? För det är ju vad detta tjafs om att könet är en social konstruktion i så fall betyder.

Slutligen. Allra helst anser feministerna och genustramsorna sig ha rätten att ta ifrån pojkarna sin pojkaktighet och begynnande maskulinitet. För den har de inbillat sig är enbart skadlig. Att födas till pojke är närmast betraktat som en sjukdom som ska botas.

Ärligt talat, jag känner enbart förakt och avsky inför dessa ideologiskt fördummade klantarslen som fuckar upp hjärnan på fullt friska barn. Och en dag kommer de att stå till svars inför dessa barn som de förgripit sig på. Lita på det."Vad fan ska man göra, liksom? ta sig för pannan o räkna till 100?


Här är i alla fall några bilder på en go o glad "genus-unge":-) som jämvikt på alla galna kommentarer:-)
 


Kommentarer
Postat av: Elin Astrid

Vad fin han är Neo.

Jag orkade inte läsa mer än två kommentarer, jag får hjärnblödning. Dumma människor är så jävla irriterande.

2011-02-23 @ 22:41:09
URL: http://elinastrid.blogspot.com
Postat av: Beyond Eternity

Ja, han är en fining lilla Neo:-)

Förstår din hjärnblödning, får själv ett antal varje gång jag läser alla IQ-befriade kommentarer >:-( Men hela genus-tänket verkar öka o fler o fler tar till sig det...det gäller bara att inte tappa hoppet när man möter dem som fäller dylika kommentarer som ovan...

2011-02-23 @ 22:48:31
URL: http://beyondeternity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback