På begäran; Neos nya kläder

Tack Lady Dahmer för tipset om Villervallas klänningar:-)

 


Tyvärr var byxorna för långa, men får väl vika upp dem tills han växer i dem...

 

 


Sånt här gör en glad ända in i själen!!

Om pojken som också ville vara "fin"

Så vad är det vi gör med våra barn? Tvingar in dem i stereotypa könsroller och det är verkligen INTE ok.
Neo har börjat fråga lite efter klänning och så fort jag hittar en som inte är full med hemska tryck som hello kitty o liknande så ska han få en klänning!

Fram för fler föräldrar som i berättelsen ovan!!

"Ajjer, ajjer, ajjer"


Neo sjunger Idol-vinnar-låten!!!!!!!!!!!!!!! :-O


.

Lugnet har lagt sig

Blogg-marodören försvann lika fort som h*n dök upp, men som alltid så lämnar dessa trakasserare en svag doft av tragik efter sig. Det är något mellan bokstäverna i deras inlägg som ger tankar om att deras tillvaro är allt annat än ok...men vad fan, det är inte mitt problem!!
Så, bye, bye låt oss aldrig mötas igen.

Välkomnar i stället, som alltid,  alla varma, kloka, tänkande själar som trots att ni inte alltid håller med mig i allt det jag skriver ändå kan förmedla konstruktiv kritik och som förstår att detta är MIN blogg där jag skriver precis vad jag vill som är viktigt för mig och som berör mig i mitt liv.
Obeskrivlig lycka är....

....att se denna syskonkärlek och att se dem tillsammans; mina älskade pojkar!!
(hemma hos mormor annandag jul)

 


Neo skapar:-)


Min egen blogg-marodör/stalker lät inte vänta på sig!

Det tog inte mer än ett dygn efter mitt inlägg igår om blogghatet, innan min egen blogg-marodör dök upp igen bara för att skriva ännu några i raden av löjligt okonstruktiva inlägg. Detta TROTS att jag redan i augusti sa till denna person att inte göra inlägg här mer, då avsikten enbart är att trakassera.

Denna person har även häcklat mig m.fl på ett familjeforum, med bara rent ut sagt en jävla massa dynga, för att h*n inte klarar av att vi kritiserat Anna Wahlgrens sjuka metoder och att vi vill få bort dem så att fler barn slipper bli kränkta/misshandlade.
Denna person har uppenbarligen AW som sin stora idol och i stället för att komma med konstruktiv kritik om det som diskuterades i en tråd i ämnet så öste h*n ur sig allt möjligt okonstruktivt skit bara för att provocera. H*n öppnade även en tråd på ett annat forum och länkade till min blogg där syftet var att misskreditera mig. H*n fick så klart tillsägelse och tråden stängdes.

Hur långt är en sån här person beredd att gå egentligen?
Sunt är det i alla fall inte!

Jag undrar var dem tar vägen sen...

Ämnet blogghat  togs upp för bara några veckor sedan i "Efter tio" med Malou von Sivers och där fanns flera bloggare som vittnade om grova trakasserier och mobbing.

Jag är ju långt ifrån så drabbad som dem och som många andra bloggare, men det är ändå obehagligt när helt okända människor använder ens blogg på detta sätt. Jag är helt säker på att dessa människor aldrig någonsin skulle gå fram till en helt okänd människa på gatan och säga samma saker.
Mobbare/trakasserare irl kan man åtminstone se och bemöta face to face, medan det som sker anonymt i bloggar blir som en fis på tvären som man helt enkelt måste tvinga ut för att man inte ska explodera av irritation.

Jag undrar var dem tar vägen sen? Alla dem som t.ex. "kattmatten", "Suck" från min blogg och alla andra marodörer som glider in på folks bloggar och bara vräker ur sig en massa skit, alla dem som använder andras bloggar anonymt för att göra sig av med sin privata frustration i stället för att ta tag  i den.
Hittar de bara ännu en ny blogg som de använder som soppåse? eller?

Är du utsatt för blogghatet? eller är du en av dem som anonymt lägger ditt helt obefogade personliga hat i någons blogg?