Men vad fan! Nu får det fan vara nog!!

Ungdomar från det sk behandlingshemmet Vidablick,  som av någon märklig anledning får bedrivas i vårt hyreshus (att det får bedrivas överhuvudtaget är en gåta), stod alldeles nyss och kastade ner  is-block från 8:nde våningen!!!!!!!!!! och det var inte första gången.
Snacka om tur att ingen gick nedanför!!!

Nu har jag tappat räkningen på all skit dem gör här i huset och även alla gånger jag ringt stället o frågat vad fan dem sysslar med egentligen...för något behandlingshem är det i alla fall inte.

Vandalisering av div saker i huset inkl klotter o annat, svineri - spottloskor på hissväggar/tak o  i trapp, snus som kletas överallt, frukt som har kastas ner på balkongen o även kastats i trappen,  fara för övriga - huset har tänts på en gång, en möbel(?) kastades ut genom en fönsterruta en annan gång, total flipp av en ungdom en gång som gjorde att personalen flydde för sitt liv nedför trappen, gap o utbrott i trappen och jag har fått ringa Polisen flera ggr, stereo-apparater på högsta volym vid olika tillfällen kvällstid dagtid o alla möjliga tider...

Nu är det dax att ringa Polisen inkl Socialstyrelsen....IGEN!

Äntligen!

Nu är det 1 januari 2011 och den förbannade nyårsafton är äntligen över.

Gud vad skönt, nu ska jag gå o lägga mig.




*