JAG ÄCKLAS AV ERT BETEENDE OCH ERA KROPPSVÄTSKOR

Det är fullkomligt omöjligt att gå ut en sväng utan att möta män  som spottar, eller lika illa när någon snyter sig rakt ut i luften (ja, tyvärr så är alla de jag stöter på som gör så här just män).

Hur jävla svinigt äcklig får man bli egentligen? Hur fan tänker ni? Har det aldrig slagit er att detta spottande och snytande är jävligt äckligt för andra människor, för att inte tala om alla baciller detta sprider?
Skulle  du/ni själva vilja ha snor-/eller spottstänk på er? Förmodligen inte.

Jo, jag har sagt till ett flertal gånger när det viner en snorloska mitt framför en eller bredvid när man står och väntar på bussen eller då någon  man snyter sig rakt ut i luften, alltså  UTAN papper...och reaktionen borde vara "oj, förlåt, jag ska tänka på att inte göra det igen", men i stället möts jag av "håll käften jag spottar/snyter var fan jag vill" typ.
Jag undrar vad en sån här man hade gjort om jag hade satt mig och kissat bredvid honom så att kisset stänker ner hans skor? han hade förmodligen blivit skit-förbannad o undrat vad jag sysslade med....

En dag när jag klev i i hissen i mitt hus så var nästan hela hissen nerspottad, både väggar golv o tak!! Detta upptäckte jag när jag precis kört in med vagnen och tryckt på 6:e våningen där jag bor, jag hade fullt sjå att hålla tillbaka kräk-attacken som tryckte på då jag såg alla dessa 30 (?) snorloskor....jo jag gick upp till behandlingshemmet högst upp i huset och bad dem be spottarna att skura hissen...


SKÄRPNING ALLA KILLAR/MÄN SOM GÖR SÅ HÄR!
VARKEN JAG ELLER ANDRA VILL HA ERA KROPPSVÄTSKOR PÅ OSS ELLER TRAPMA I DEM!!

DAGENS FRÅGA (FRÅGOR):
Hur kan ni män som gör så här vara så jävla äckliga och respektlösa? Spottar ni på golvet när ni är hemma också och snyter ut i luften utan papper?"Tottis spottloska träffar Christian Poulsen i ansiktet" från aftonbladet.
Inom sporten så får man självklart inte spotta på varandra, men vad är det som gör att så många män tappar allt vett o sans o sprider sina kroppsvätskor utan hänsyn till någon annan?

Detta letande efter något att kritisera gör jävligt ont...

Tänk dig att du har en nära vän som ständigt letar "fläckar" i din tillvaro, "Men oj, vad mycket sopor du har", "Men vad skitig han är om munnen (syftar på min lilla pojke - lilla Buddha), han ser ju ut som en snorunge", "Vad gul han är  i öronen, tvättar du inte dem?", "Ska han få banan nu igen, ska du inte variera?" (Min pojke älskar bananer så varför ge något annat bara för att tillfredsställa någon annan?), "Vad skitigt golv du har"....eller att denna vän ställer sig och diskar en sak som redan är diskad, i ditt HEM!

Eller den gången som hon efter att jag hade bytt blöjorna på lilla Buddha, på fullt allvar frågar om jag hade tvättat hans händer efter att han tog i bajset!!! Men vad fan trodde hon egentligen? att jag skulle låta honom gå omkring med bajsiga händer???? På frågan varför hon undrade detta så kunde hon inte svara.... hon bara undrade!

Tänk dig också att när du till slut säger ifrån (vilket har skett ett otal gånger) så blir denna vän förbannad och du får höra att du inte tål kritik över huvud taget och att det inte går att umgås med dig förrän du kan ta kritik och inser att du är "dålig" och att man måste kunna kritisera dig utan att du blir arg och tar åt dig...

Så här har det varit alldeles för länge. Det är alltid jag som är boven i dramat oavsett...... men jag orkar inte mer nu. Detta måste få ett slut.

Undrar hur det är då hon har lilla Buddha själv, kollar hon om han har rena kläder då och hur ofta tvättar hon hans ansikte o händer egentligen (hon tvättar av honom så fort minsta lilla fläck uppstår o ibland finns det inte ens något synligt). Hur kommer detta att påverka honom?

Varför har du detta behov av att göra så här? Mår du bättre då, om du tror att du är mer ordentlig? Lättar din ångest?
Oavsett så ska det inte längre få ske på min och Neos bekostnad.


TACK GÖRAN HÄGGLUND OCH ALLA ANDRA HOMOFOBER!

Att det finns så många människor som är så mån om mitt barn och vet så mycket om honom trots att de aldrig har träffat honom.. Jag tänker på alla homofober inklusive Göran Hägglund som anser att mitt barn mår dåligt eftersom han inte har tillgång till sin pappa, att han alltså inte kommer att växa upp med både mamma och en pappa, utan kanske mer troligt kommer att få tillgång till en bonusmamma.

Jag hade ingen aning om att min pojke mår så dåligt och att det redan är så många som redan vet hur dåligt han kommer att må i resten av hans liv p.g.a att hans mamma är flata - homosexuell. Är så förundrad över att det inte märks på honom hur dåligt han mår...så det är ju jätte-gulligt  av all er att tala om det för mig.

Vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka er ordentligt...men i alla fall TACK Göran Hägglund och alla andra homofober för er outröttliga vilja att sprida dessa sanningar till övriga i samhället men framförallt så att mitt och andra barn till homosexuella föräldrar från början får inpräntat att de mår dåligt och att de lever i en familj som är fel enligt normen och att de lever i synd. ,men också att de kommer att få allehanda psykiska störningar p.g.a den familj de lever i och frånvaron av föräldrar av båda könen..
Det känns också tryggt att veta redan nu vad era barn kommer att mobba mitt barn för, då blir det ju lite lättare att handskas med det.

Så än en gång TACK för att ni genom ert propagerande verkligen ser till barnens bästa.
MITT BARN ÄR VEGETARIAN, PRECIS SOM JAG

Denna mening har en förmåga att få igång den mest frånvarande själen.."Men HUR kan du vägra ditt barn kött? då kommer han att få vitaminbrist!!",  "ditt barn borde få välja själv" o.s.v. *tar mig för pannan*, suckar och undrar, är verkligen människor så här oupplysta idag i Sverige år 2009?

I en tråd på fl så undrar en mamma om vi andra som har barn i 15-16månaders åldern om vi ger våra barn chips.
Hon var själv irriterad över att farmor gett deras son chips utan att fråga om det är ok. Och självklart ska ingen ge något till andras barn, hur välmenande det än är. Och jag var en av dem som också undrade hur man överhuvudtaget kan ge sina barn mat o annat med kemiskt framställd tillsatser, besprutade grönsaker m.m. Vilket ramaskri det blev!

Plötsligt är det synd om barn som inte får godis o annat och vi föräldrar som resonerar så här buntades plötsligt ihop i en trång mall där vi då enligt några debattörer inte borde sitta vid en dator, vi ifrågasattes om vi också höll barnen borta från dagis, skola och sociala umgängen för där kunde ju faror lura! *tar mig än en gång för pannan*Jag kan bara konstatera att när man som förälder väljer att helt avstå från mat m.m. med tillsatser och alltså köper ekologiskt/kravmärkt så väcker det enorma skuldkänslor hos de föräldrar som inte gör detta.
Det går heller aldrig att få ett konstruktivt och hållbart svar på varför de t.ex. väljer att ge sina barn en besprutad grönsak i stället för det ekologiska alternativet som är obesprutat.. Och nej, att man inte har råd köper jag inte, det handlar om VAD man prioriterar.
 Men att deras dåliga samvete väller upp är uppenbart, men i stället för att göra något åt det så attackeras vi andra och det mer befängda inlägget efter det andra går att läsa.....

Här följer ett axplock av  dessa inlägg...

"Tycker synd om barn som har föräldrar med en helt onyanserad inställning till mat, mycket mer synd om dem än de som aldrig smakat ekologiskt måste jag säga. Håller ni dem borta från dagis skola kompisar o socialt umgänge också (där måste de ju stöta på annat o förmodligen vara livrädda för alt. kasta sig över o frossa i).
Sunt förnuft tack!"

Och en debattör svarar så här på varför hen anser att boken "Den hemliga kocken" är usel
"Därför att den gör vuxna människor fullständigt fixerade och hjärntvättade."   Eh...?
Samma debattör säger också

"Jag har läst den för länge sedan och inte vill jag sabba mina barns hjärnor och få de att känna en spänning runt mat, nyttig som onyttig.
Det är mindre farligt att låta de smaka godis än att skrämma och hjärntvätta så att de tror att ofarlig föda är livsfarlig föda.
Manin lär knappast stanna vid godis och chips utan i värsta fall så kan de bli så illa att barnet när det blir äldre inte vågar äta någonting.
Man kan dra en jämförelse med en aneorektiker, från början är de rädda för fett men till slut så är till och med en gurkbit oätlig. Exakt så kommer barnen som växer upp med föräldrar som kallar godis och chips för gift att bli också, sanna mina ord...men det förstås, det är bara vad jag tror och är övertygad om så det är ingen sanning.
Nej fyfan för föräldrar som inte inser vilka konsekveser deras fokusering på vad mat innehåller kommer att göra med deras barn när de blir äldre. Katastrof."

"Nej att börja ge glass, tårta, chips, kakor och godis till en 1-åring är verkligen inte idiotiskt."

"Tänka på allt man stoppar i sig.. då kan man ju inte äta eller dricka nåt gott alls! Nä där har ni inte med mig!
Missförstå mig rätt.. kanon om man kan hålla sig borta från ALLA onyttiga saker men hur kul är det liksom?!"


***

Tänk att då också säga att "mitt barn är vegetarian, precis som jag"...då brakar helvetet löst:-)DAGENS FRÅGA:

Varför väljer du medvetet att ge ditt/dina barn mat som är besprutad och innehåller  häslofarliga kemiskt framställda tillsatser, när det finns fullvärdiga alternativ som inte innehåller all denna skit?

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DETTA NU!!!

Jävla, jävla, jävla IQ-befriade jävla, jälva idioter som inte begriper att om man bor i en hyreslägenhet så kan man inte spela musik på högsta volym mitt i nätterna!!!!...är det inte den plufsiGT blekfeta drygt 35-åringen som spelar för hela huset, så är det en ungdom som tillhör behandlingshemmet (jo det ligger ett behandlingshem högst upp i detta 8-våningshus) som av någon outgrundlig anledning får bo i behandlingshemmets träningslägenhet trots upprepade förseelser...

Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har behövt lämna min 15-månaders pojke ensam här i lägenheten medan jag tagit hissen ner antingen till fjärde våningen eller bottenvåningen för att få stopp på oljudet. Ett antal gånger har jag också tvingats åka  vidare upp till 8nde våningen för att ringa på behandlingshemmet, där en yrvaken personal öppnat som snällt tackar för att jag påtalar vad deras klient har för sig. För ca 2-3- veckor sedan hade samma klient fylleslag med hög musik så klart.

Jag måste från detta jävla huset innan jag gör mig olycklig genom att gå in hos musikmarodörerna och slår sönder deras stereo-apparater...
Som om jag/vi inte redan är helt psykiskt slut av att så här långt ha bott snart 1½ år i en byggarbetsplats....
....och klockan är nu 04:11 och den yrvakna personalen verkar för tillfället ha fått tyst på marodören 6 våningar ner.
Måste verkligen försöka somna igen nu... god natt.

P.s. jag kan ju också tillägga att flera av ungdomarna som tillhör behandlingshemmet roar sig med att spotta både i trappen, hissen och precis utan för porten var och varannan dag...och då snackar vi inte en liten försynt spottning utan många (räknade till 15st en gång) rejäla snorloskor... ungdomarna inklusive den blekfeta drygt 35-åringen förstår inte heller att man INTE röker i trapphuset eller hissen eller i källaren...trots att hyresvärden har skrivit brev till alla i huset om detta.... jamen var fan bor jag någonstans egentligen???Dagens eller rättare sagt nattens fråga är:

Hjälp mig någon, har du ett hus, en lägenhet, ett rum, ett uthus, en lada, en kartong, ja vad fan som helst som vi kan bo i, BARA det är lugn och ro?????????

ÅH NEJ!!!!!!

Vad kan vara värre än när man märker att ens lilla gosse har falsk krupp som hållt mig vaken hela natten och fått honom att blir arg för att han inte kan hosta ordentligt? JO det är när man väl somnat efter denna natt och vaknar av att gossen låter väldigt nöjd i sin spjälsäng...och då menar jag lite väl nöjd. 
När jag går in så visar det sig att han har tagit av sig blöjan och BAJSAT I SÄNGEN!! Hela han och sängen är nedkletat med bajs!!!
Trots att allt nu är tvättat inklusive gossen:-) så tycker jag att det luktar bajs överallt:-/
och detta kaos trots  är det inte fredag den 13 förrrän i morgon! Så vad ska då ske om denna natt/dag varit så här?

HUSET SOM GUD GLÖMDE

....där bor jag.
I snart 1½ år har jag och mina grannar bott i en byggarbetsplats. Vi har dagligen blivit störda av ljud från bilande, bankande, borrande och hamrande, skitigt trapphus, skräniga byggjobbare som har grava svårigheter att bära på saker utan att råka dänga dem i trappräcket i trapphuset så det ekar i hela huset, metalldörrarna in till bygget slår igen med ett brak ca 20 ggr per dag.... behöver jag ens säga att detta ständiga oväsen påverkar psyket mycket negativt?

Otaliga gånger har jag fått rusa till undsättning då min pojke nu 15 månader gallskriker av rädsla över de extremt höga ljuden. Jag har tappat räknngen på hur många gånger vi i panik har behövt lämna vårt hem för att inte min lilla ska få men för livet...jag har till och med behövt resa bort periodvis för att få lite lugn och ro. Att ta emot klienter härhemma för samtal eller akupunktur är helt uteslutet så frågan är hur mycket pengar jag förlorat på detta? Min son föddes in i detta oväsen och även om jag i början kunde skratta lite åt att hans första ljud var att låta som en borrmaskin...men nu är det inte roligt längre....

Ett antal gånger har jag försökt nå in i hyresvärdens snåla sinne och försökt få honom att förstå att man gör inte så här mot sina hyresgäster utan att det kostar...men han skiter i vilket, bara han får sina lyxlägenheter byggda så billigt som möjligt. Detta betyder bl.a. att han anlitar svarjobbare till och med från Litauen för att komma så billigt undan...utöver det så använder hans sig så långt det är möjlgt av de personer som redan är anställda av honom, som t.ex. fastighetskötaren! Kontentan av det hela är att detta har blvit ett evighetsbygge utan slut.... Om värden i stället hade anlitat en ordentlig byggfirma så hade detta helvetet varit över för länge sedan....

Otaliga gånger har jag vänt mig till olika instanser och försökt få någon form av kompenastion och/eller för att minimera störningarna för detta helvete, men i princip utan resultat.
Otaliga gånger har jag haft kontakt med hyresgärstföreningen för att få dem att hjälpa till, men jag får bara till svar att 'tyvärr, det är tillåtet att renovera/bygga om, vi kan inget göra!!!
Det är alltså idag tillåtet för en hyresvärd att utsätta sina hyresgäster för dylik tortyr och på fullt allvar ta ut full hyra!

Åh herre Buddha vad jag längtar ut till den där röda stugan med vita knutar på landet

Dagens fråga:
Undrar om det är ok att jag ställer en liten bandspelare i hyresvärdens hus där jag spelar upp alla byggoljud som jag spelat in?

MULLINGSTORP DÖMDES FÖR DISKRIMINERING - VANSINNE

Jag har precis fått Mullingstorps informationsblad om deras utbildningar. Jag får den lite då och då eftersom jag tänkte gå en kurs där för ett tag sedan.
Jag hörde på omvägar för ett bra tag sedan att en manvid namn Walter Heidkampf ansökte till en av Mullingstorps kursveckor, men nekades delta då han är HIV-positiv. Att delta under en kursvecka innebär att man har en vilja att förändra sitt liv, att gå till botten med ångest, rädslor, panikattacker, depressioner, negativa upprepade livsmönster o.s.v. Detta gör man på ett helt annorlunda sätt än när man går till en av landstinget ordnade psykologer. Detta är en alternativ mycket djupgående terapi för att hela dig och din själ. Här handlar det verkligen om att släppa taget helt med hjälp av bl.a. kroppspsykoterapi.

För att få gå en av dessa veckor krävs ett hälsointyg som bl.a. visar att man inte bär på blodsmitta som Hepatit B och C och HIV och om man mot förmodan gör det så finns det inte möjlighet att få delta (dock annordnar Mullingstorp gärna en kurs där de som har just blodsmitta kan gå samma kurs). Ja, vid första anblicken av ett sådant nekande kan man tycka att det handlar om diskriminering, men om man sätter sig in  i vad det innebär att vistas och genomföra alla de processer som man ska genomgå under denna vecka så förstår man ganska snabbt att det handlar absolut inte om att man diskriminerar de som bär på blodsmitta, utan är en säkerhet för alla deltagare.

Jag ska här citera Viktoria Eriksson som är ansvarig för verksamheten på Mullingstorp, som beskriver anledningen till deras krav på intyg om att man inte bär på blodsmitta;

"Under Möt Dig Själv-processen får deltagarena, oftast för första gången i livet, möjlighet att släppa kontrollen och uttrycka sin förtvivlan, sorg, raseri, förskt, panik- och dödsångest på ett ansvarsfullt sätt. När deltagarena uttrycker starka känslor får de lätt småsår på händer och fötter, trots att personalen gör allt för att förhindra detta med hjälp av kuddar och madrasser. En del människor har också mycket lätt för att blöda näsblod under känslomässig stress. Även personalen får småsår på händerna i det tumult som uppstår när en deltagarre släpper kontrollen för första gången.

Här föreligger alltså en tydlig risk för att en persons blod kommer i kontakt med en annan människas såriga händer och fötter. Det skulle vara oändligt olyckligt om någon blev smittad av en infektionssjukdom som inte går att bota. Vem är i så fall skyldig till detta? Därav vårt krav på negativa blodtester. Att personalen skulle bära skyddsutrustning är uteslutet. På Mullingstorp arbetar vi med människor i extrem sårbarhet och då är medmänsklighet, närhet och tröstande beröring en livnödvändighet. Detta är inte förenligt med att personal bär dubbla plasthandskar och skyddsglasögon, det säger sig självt."
Viktoria säger vidare att  "Under alla år har Mullingstorp erbjudit att anordna särskilda kurser för dem som har HIV, Hepatit B och C. Under sådana omständigheter är alla medvetna om riskerna på förhand och personalen bär självklart den skyddsutrustning som krävs, även om den terapeutiska inte blir optimal."
Det som är mycket märkligt är att det erbjudandet anses också vara diskriminerande!!!!

Walter, som jag nämde i början kunde, eller kanske rättare sagt ville inte förstå detta och anmälde Mullingstorp för diskriminering. Av en alldeles outgrundlig anledning så fick han rätt och nu har Mullingstorp överklagat detta till Hovrätten.

Ibland undrar jag om folk anmäler bara för att de måste lägga sitt onda någonstans i stället för att ta ansvar för det. Att Walter  gör detta och kanske får igenom sin befängda anmälan även i Hovrätten kommer då att leda till att Mullingstorp inte kan fortsätta sina kurser. Har Walter överhuvudtaget tänkt på någon anna än sig själv i denna vansinniga påstådda diskriminerings-process? Nej det har han verkligen inte. jag är nästan helt säker på att om Walter inte var HIV-smittad så hade inte han heller velat utsätta sig för att bli smittad och det har INGENTING att göra med diskriminering.

 Walter  får heller aldrig bli spermadonator. Ska han då anmäla Landstinget för diskriminering? herregud, det finns ju en mängd områden där man måste uppvisa intyg på att man inte har blodsmitta. Ska han anmäla alla sådana ställen? Är det inte även så inom restaurangbranschen, att man inte får bära på blodsmitta? Ska Walter även anmäla alla restaurangägare?
Nej, detta känns mer som en häxjakt för Walters eget ego's skull. Ett sätt att ta ut sin frustrtion och smärta över att vara HIV-positiv. Det hela blir extremt befängt då Walter faktiskt erbjuds
denna kurs, som andra med blodsmitta,  på Mullingstorp med andra i samma situation.
Varför tycker Walter att han borde ha rätt att utsätta andra osmittade deltagare för risken att bli just smittade? Hur egocenterat är inte detta tänk? Jag hade definitivt INTE deltagit i en Möt-dig-själv-process på  Mullingstorp om jag visste att det fanns deltagare som bar på blodsmitta. Varför är det så svårt för Walter att se det från den andra sidan. Vad ger honom rätt att kräva att få utsätta mig för denna smitta?

Stå på er Viktoria Eriksson och Mullingstorp, jag tror på att ni kommer att hitta en lösning på detta och jag är helt säker på att de flesta med blodsmitta inte har några som helst problem med att förstå orsaken till ert förfarande. Dessa människor har en insikt i och full  förståelse för att andra människor inte på ett så riskfyllt sätt vill utsätta sig för att  bli smittade.

Och jag kan också berätta att jag under ett antal år i mitt yrke och någon gång privat mött många med blodsmitta och alla och då menar jag verkligen alla dem jag mött har varit oerhört försiktiga och hänsynsfulla ang riskerna med att smitta andra, faktiskt så till den milda grad att jag ibland fått poängtera till några att varken jag eller någon annan blir smittade av kramar och vardaglig kontakt.....

Så vad vann han nu, Walter, på detta? Ja det är frågan. Han får fortfarande inte delta i kursen där deltagare med icke blodsmitta är med och det får kanske inte alla andra heller som har tankar på att gå kursen på Mullingstorp i framtiden, av den enkla men djupt tragiska anledningen att Walter Heidkampf anser att han ska ha rätt att utsätta andra för risken att bli smittade av HIV så att han slipper känna sig "diskriminerad". Mullingstorp kan inte, om domen inte ändras, fortsätta bedriva kursverksamhet om de ska tvingas godta att  människor med blodmitta ska vara del i de grupper med människor som inte är smittade.

Mullingstorps hemsida;
 www.mullingstorp.com

Dagens fråga:
Hade du genomgått kursen på Mullingastorp med den intensiva utlevelse-process som ingår med vetskap om att det  i gruppen finns en eller flera som bär på blodmitta? Hade du tagit den ganska stora risken?

************************
Här kan du läsa  Walter Heidkampf's martyrberättelse om hur han anser sig blivit diskriminierad. Texten är så fylld av offermentalitet att man undrar om den är inövad:

http://www.qx.se/samhalle/debatt/8266/krankt-och-diskriminerad-av-mullingstorp


JAG VILL KRÄKAS ÖVER PEDOFILEN OCH HANS BLOGGVia min favvo-blogg http://ladydahmer.blogg.se så snubblade jag över en blogg som skrivs av en pedofil http://alex.pedofil.se/  . Och den första spontana reaktionen är en grötig blandning av att vilja kräkas och extrem förtvivlan....en förtvivlan som är bortom all sans och vett.... När jag läser i denna vidriga blogg så måste jag göra många pauser för att överhuvudtaget kunna ta in vad jag egentligen läser.

Nej, det finnns inga direkta glasklara övergreppsdetaljer men däremot är texten fylld av  sliskiga  försök från detta äckel att på en 'intellektuell' nivå rättfärdiga sin pedofila existens, sina tankar och handlingar. I sitt sjukt snedvridna sinne tror han också att framtiden kommer att acceptera pedofiler precis på samma sätt som man idag accepterar homosexuella *vill kräkas igen*, att vi andra bara behöver tid på oss för att acceptera...

När man man också börjar läsa alla de kommentarer som finns efter varje inlägg så kan man snabbt konstatera att de flesta som skriver också är pedofiler och där den ena som svar på att någon menat att pedofiler våldtar och dödar, säger
"Jisses, Alex är ju Guds lamm bland pedofiler. Frommare och menlösare vän av barn får man leta efter.
Ja, man blir lite full i skratt av hur somliga resonerar, reflekterar och kommenterar."

Den meningen får mig än mer att inse hur bortom all räddning dessa sjuka sinnen är och för hundrade gången vill jag kräkas igen.

Det är otroligt svårt att vara konstruktiv och fömedlande om något som är så vansinnigt sjukt. Och sjukt är trots allt ett ganska milt ord för att beskriva dessa pedofiler. Hur många ord om deras sjuka sinnen jag än kommer på att använda, så kan dessa egentligen aldrig beskriva graden av äckel, förtvivlan, ilska och vanmakt jag, och säker många med mig, känner... det är bortom ord och bortom förstånd.

Jag vet inte vad som får mig att må mest illa.....om det är denna pedofils redogörelse för hur han sitter på golvet med en pojke som lagt sig tillrätta i hans knä och hur han njuter av detta men hur han samtidigt säger om flickan bredvid  " Trist för mig att denna flicka inte är i behov av mer kelande, hon får vad hon behöver av de andra barnen. Lycka för mig att hon väljer mig när det är en vuxenkram som eftertraktas." eller om det är att det precis börjat gå upp för mig att denna pedofil faktiskt jobbar på en förskola eller likande någonstans i Sverige....

Inte nog med att denna pedofil förstärker misstron på män inom barnomsorgen, han bäddar för att de ska bli helt oacceptabelt...
och i Dagens fråga kan jag inte låta bli att undra:

ÄR DET DITT BARNS FÖRSKOLA HAN JOBBAR PÅ?Funderingar...Jag ska ärligt erkänna att jag är ganska vilsen i detta med att blogga. Jag läser en del bloggar sporadiskt och en blogg har jag som favorit
* och under mitt lååååånga liv så har jag då och då gjort tappra försök att skriva vanlig dagbok. Det fungerar ett tag, men sen så glömmer jag att skriva....och så håller det på.
Men att blogga så här offentligt blir ju lite annorlunda, man måste ju onekligen tänka på hur mycket man lämnar ut om sig själv eller?

Vad får man skriva egentligen? Vad som helst?
I en tråd på fl så är det en medlem som flera gånger poängterat att i en krönika så skriver man sina åsikter och man behöver inte alls vara källkritisk...hm, för mig spelar det ingen roll om man skriver i ett forum, krönika eller i en blogg, OM man påskiner att man skriver fakta så anser jag att man SKA hänvisa till källan och källan bör självklart ha riktiga uppgifter. men sen kan man ju alltid ifrågasätta hur sann en källa egentligen är.

Ta t.ex. KMR http://www.kmr.nu/  en frontorganisation till scientologerna som hävdar att psykiatrin, psykiater och medicinindustrin är roten till allt ont i världen, de menar också på fullt allvar till att de också är orsak till förintelsen(!!!!) *man tar sig för pannan*.

Denna organisations propaganda använder sig vidare Sveriges självutnämda barnexpert Anna Wahlgren av då hon skriver i sin krönika (och även i hennes bok) för februari månad 2009
http://www.annawahlgren.com/index.php/view/svenska/barnpsykiatrin-en-dodsfalla . Hon svänger sig med siffror om hur många procent barn som får psykofarmaka under 1 år, siffror som är mycket tvivelaktiga.

Det blev ramaskri så klart om hur denna offentliga person kan använda sig av KMR's s.k. fakta och precis som dem även hävda att neuropsykiatriska diagnoser inte finns....

Jag måste sluta tvärt här för nu kallar den lilla, men jag återkommer om frågan VAD man egentligen får skriva och vilket ansvar man kan tänkas ha för det man skriver...

Dagens fråga;
Kollar du alltid upp att den fakta du använder är 100% sann?

På återseende
* http://ladydahmer.blogg.se

JAG

Jag är allt mellan himmel och helvete...
Jag grät när Indianen i ”Gökboet” gav Mc Murphy dödshjälp och sedan rymde från mentalsjukhuset,…grät gjorde jag även när Simbas pappa dog i ”Lejonkungen” .

 Jag kan bli enormt generad när jag inser att någon flirtar med mig.
Jag kan bli fullständigt galen av tanken på att barn utsätts för psykisk och fysiskt våld och att djur föds upp och lever under vidriga förhållanden,
Jag kan explodera i ilska när andra trampar på dem som redan ligger ner.
Jag kan bli djupt berörd när andra blir berörda,
Jag kan känna det ofantligt stora när någon vågar visa sin själ.
 Jag kan känna enorm tillit när mina djur visar mig villkorslös kärlek.
Jag kan skratta hejdlöst åt Edina i Helt hysteriskt och jag skriker högt av glädje när HIF gör mål, trots att jag egentligen inte är speciellt intresserad av fotboll eller sport överhuvudtaget.
Det gör ont och jag kan känna sorg när jag ser hur illa vi människor gör varandra. Jag kan känna extrem rädsla och fullständigt tappa fotfästet när någon dömer eller förnekar mig, men jag kan bli hög av lycka när jag återfår balansen och ser och känner av dem som älskar mig precis som jag är.
Jag kan känna ett fantastiskt lugn av att bara vara, att leva här och nu. Och de stunder som jag kan känna fullkomlig tillit och villkorslös kärlek till livet så vet jag i djupet av min själ att allt är precis som det ska vara.


Välkommen till min nya blogg!

Eh...hej världen!