På begäran; Neos nya kläder

Tack Lady Dahmer för tipset om Villervallas klänningar:-)

 


Tyvärr var byxorna för långa, men får väl vika upp dem tills han växer i dem...

 

 


Sånt här gör en glad ända in i själen!!

Om pojken som också ville vara "fin"

Så vad är det vi gör med våra barn? Tvingar in dem i stereotypa könsroller och det är verkligen INTE ok.
Neo har börjat fråga lite efter klänning och så fort jag hittar en som inte är full med hemska tryck som hello kitty o liknande så ska han få en klänning!

Fram för fler föräldrar som i berättelsen ovan!!

"Ajjer, ajjer, ajjer"


Neo sjunger Idol-vinnar-låten!!!!!!!!!!!!!!! :-O


.

Lugnet har lagt sig

Blogg-marodören försvann lika fort som h*n dök upp, men som alltid så lämnar dessa trakasserare en svag doft av tragik efter sig. Det är något mellan bokstäverna i deras inlägg som ger tankar om att deras tillvaro är allt annat än ok...men vad fan, det är inte mitt problem!!
Så, bye, bye låt oss aldrig mötas igen.

Välkomnar i stället, som alltid,  alla varma, kloka, tänkande själar som trots att ni inte alltid håller med mig i allt det jag skriver ändå kan förmedla konstruktiv kritik och som förstår att detta är MIN blogg där jag skriver precis vad jag vill som är viktigt för mig och som berör mig i mitt liv.
Neo skapar:-)


Min egen blogg-marodör/stalker lät inte vänta på sig!

Det tog inte mer än ett dygn efter mitt inlägg igår om blogghatet, innan min egen blogg-marodör dök upp igen bara för att skriva ännu några i raden av löjligt okonstruktiva inlägg. Detta TROTS att jag redan i augusti sa till denna person att inte göra inlägg här mer, då avsikten enbart är att trakassera.

Denna person har även häcklat mig m.fl på ett familjeforum, med bara rent ut sagt en jävla massa dynga, för att h*n inte klarar av att vi kritiserat Anna Wahlgrens sjuka metoder och att vi vill få bort dem så att fler barn slipper bli kränkta/misshandlade.
Denna person har uppenbarligen AW som sin stora idol och i stället för att komma med konstruktiv kritik om det som diskuterades i en tråd i ämnet så öste h*n ur sig allt möjligt okonstruktivt skit bara för att provocera. H*n öppnade även en tråd på ett annat forum och länkade till min blogg där syftet var att misskreditera mig. H*n fick så klart tillsägelse och tråden stängdes.

Hur långt är en sån här person beredd att gå egentligen?
Sunt är det i alla fall inte!