Vad gör man när man glömt köpa bindor del 2

Jo, man köper en menskopp, så slipper man bekymra sig om bindor o tamponger!
Sagt och gjort, här är den!Kommentarer
Postat av: Defekten

Bra investering! Är sjukt nöjd med min egen, har inte haft ett endaste bekymmer där nere sen den inhandlades. (Små volymer = torr tampong = issues. Fast det kanske var mer än du ville veta.) Idag tänker jag att jag var galen som verkligen stoppade IN pappersgrejer förr (tamponger).Mycket lycka!

2009-12-03 @ 21:21:28
URL: http://defekten.blogspot.com
Postat av: Beyond Eternity

Ha, ha, nej det är lugnt:-)

Det ska bli mycket intressant o se om jag klarar av att "hantera" den! Har fortfarande lite svårt att koppla att den lilla grejjen kan vara lösningen på så mycket:-)Men alla som har skaffat en säger att den är kanon, så jag kan inte annat än lita på det.Och pengarna lär jag snabbt tjäna in:-)

2009-12-03 @ 21:40:46
URL: http://beyondeternity.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Men euuuwww den är ju enorm :S Jag kan inte ens använda tampong

2010-07-17 @ 20:25:39
URL: http://zoozan.blogg.se/
Postat av: Beyond Eternity

Ha, ha! men du den är mjuk och gjord i silikon och när man sätter in den så 'viker' man ihop den och när den väl är på plats så 'viker' den ut sig och 'täpper till' så att det blir helt tätt och den känns inte alls...en tampong är sju resor värre att få in då den är så torr och tamponger förstör inte sällan slemhinnorna och så håller de inte alltid tätt. Det som är så himla bra med en menskopp är att du behöver inte byta lika ofta som en tampong och du kan sova med den hela natten och man kan bada med den. Man kan även ha den vid mycket sparsam mens, vilket man inte bör med tamponger och den är mycket mer hygienisk än tamponger och bindor...och dessutom är den snäll mot underlivet:-)

Samtidigt sparar jag massor med pengar och skonar miljön. Det kan inte bli bättre:-)P.s. den finns också i fler storlekar, S, M och L

2010-07-17 @ 21:21:41
URL: http://beyondeternity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback