Hur skulle du reagera om...

...en person som står/stått dig nära och framförallt påstår sig bry sig om ditt barn, med jämna mellanrum kritiserar dig i ditt föräldraskap genom kränkande kommentarer eller kritiserar dig för att du inte har orkat ta tag i städning eller som när hen kommer hem till dig, ställer sig och diskar sånt som står på tork i diskstället som du redan har diskat?


Hur skulle du ställa dig till att samma person på fullt allvar kallar ditt barn för damp-unge för att ditt barn inte är lika lugn och stilla som medelbarnet eller när personen säger att ditt barn ser ut som en snorunge då barnet inte är kliniskt rent eller säger att ditt barn är tjock eller när personen om och om igen påpekar att ditt barn har ett ovanligt stort huvud?

Eller när personen på fullt allvar frågar om du har tvättat händerna på ditt barn efter att h*n kört fingrarna i bajset vid blöjbyte?

Listan kan göras lång på kränkande kommentarer, där personen genom att göra så så här framställer dig som dålig och sig själv som en ängel....


Ja, hur skulle du reagera?

Trackback