Oops!!!


Hittade recept på Oopsies hos Lady Dahmer och där fanns även bilder på hur de ska se ut då de är färdiga ..men nu så här med facit i hand så kan man väl milt säga att jag misslyckades totalt!?

Så här ska de alltså INTE se ut!!

 

TILLÄGG

och så här såg de ut strax efter att jag klickat upp dem på plåten, jag kunde med besvikelse riktigt se hur de flöt ut men ville ändå fullfölja gräddningen..

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Defekten

Haha, men viktigare: vart de goda?

2009-09-05 @ 22:51:34
URL: http://defekten.blogspot.com
Postat av: Beyond Eternity

Ja, jo det lilla som gick att skrapa av plåten lyckades jag göra två tunna, tunna mackor av..eller mackor kanske var synd att säga, men som en pannkaka:-) Neo åt med god aptit i alla fall. Och ja visst var det gott:-)Men jag hade ju väntat mig ett bröd och inte en pannkaka

2009-09-05 @ 23:33:50
URL: http://beyondeternity.blogg.se/
Postat av: LADY DAHMER - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

hahahahahahahahabakplåtspapper!! du behöver bakplåtspapper! och vispade du upp vitan ordentligt? och sen ska man vända ihop vitan försiktigt med gulan å osten!*asg(mina såg faktiskt ut så också första gångerna tills jag fattade tricket med den hårda vitan)

2009-09-06 @ 09:57:13
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: Beyond Eternity

Om jag vispade?? jag vispade nog med elvispen i en kvart! Men nej, jag hade inte bakplåtspapper (jag smorde plåten och trodde det skulle räcka) och jag var helt övertygad om att jag var mycket försiktig då jag vände ner ostsmeten...men hur ska man "blanda" ihop det hela om man bara typ vänder ner ostsmeten i vitan, då blir det ju bara äggvita på vissa ställen och ostsmet på vissa...eller är det det som är poängen?;-)

2009-09-06 @ 10:22:33
URL: http://beyondeternity.blogg.se/
Postat av: LADY DAHMER - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

ja typ.jag använder en slickepott som jag liksomdrar runt med längst skålens väggar. jag får nog filma nästa gång! hahaha

2009-09-06 @ 10:53:56
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: Beyond Eternity

Jag får göra et nytt försök helt enkelt:-)

2009-09-06 @ 12:38:23
URL: http://beyondeternity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback