Du är verkligen riktigt, riktigt störd!

Personen, med sina sjukligt störda tankebanor, som häcklat min o andras bloggar  var precis här och skrev detta (under mitt inlägg "Fan vad den irriterar mig!")


"Det är barn med föräldrar som er som utför sexuella handlingar på andra barn i samma ålder."Personer som håller på så här är allt annat än friska! Obehagligt som fan och det gör mig ont att hon har barn.

Hon är nu blockerad.

Kommentarer
Postat av: v

Jag vet mycket väl vem hon är och kan säga att detta inte är första gången hon tar till alla medel för att provocera. Det som kommer att hända snart är att hon kommer att lägga ner bloggen 'för att alla är på' henne. Och sen starta upp en ny och börja om. Det är så det varit hittils.

2010-08-15 @ 14:07:52
Postat av: LADY DAHMER - confessions of a neurotic attentionwhore

hahahaha nej men hur tänkte hon där? Jag skulle jättegärna höra vilka belägg hon har för det intressanta påståendet.Det som är mest skrämmande dock är att människan faktiskt förökat sig. Två gånger dessutom.

2010-08-15 @ 14:25:45
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: Fröken Flodin

Ryser av obehag

2010-08-15 @ 14:36:26
URL: http://frokenflodinangenamt.blogspot.com/
Postat av: Beyond Eternity

V

jag är faktiskt inte alls förvånad över det du säger för hon verkar allt annat än frisk...LD

Ha, ha, förökat sig, du är rolig du:-)Men allvarligt talat visst är det tragiskt att hon har barn ...för hennes agerande och det hon skriver är ju garanterat något som speglar henne överlag som person...Då får vi väl se hur länge det dröjer innan hon dyker upp igen under en annan blogg:-)

2010-08-15 @ 14:36:32
URL: http://beyondeternity.blogg.se/
Postat av: Beyond Eternity

P.s.

LD

du hade aldrig fått svar i alla fall hur hon tänker där, för det har hon inte den blekaste aning om själv...verkar mest vara något maraton i att kräka ur sig så mycket skit o elakheter som hon bara kan...

2010-08-15 @ 14:40:23
URL: http://beyondeternity.blogg.se/
Postat av: Tingeling

Det är bara be en stilla bön om att barnen blir precis tvärtom när de själva blir vuxna.

Tragiskt att veta att de antingen kommer bli tvärtom, eller så kommer allt gå käpprätt ner.

Riktigt tråkigt att man bara kan titta på utan att göra något alls överhuvudtaget, men om man kände så för allt och alla skulle man ju själv gå under till slut. Så jag väljer nog att skratta åt eländet istället för att gråta.

2010-08-15 @ 14:45:34
Postat av: LADY DAHMER - confessions of a neurotic attentionwhore

problemet här tingeling är att den här tjejen verkar lite oberäknelig och instabil. Hon gör aggressiva oprovocerade utspel och beter sig irrationellt.Det får mig att undra hur det funkar i vardagen när stressen är hög, ungarna skriker och hon just tjaffsat med killen. Vad händer när ungarna bråkar och hon blir förbannad? Eller när ungarna blir äldre och får egna tankar och åsikter?Att växa upp i en sådan miljö kan vara förödande för ett barn.

2010-08-15 @ 14:50:55
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: Tingeling

Jo absolut, det har ju jag också sett och förstått.

Kan inte undgå att beröras av det jag också. Tycker att det är riktigt tragiskt. Men jag kommer bara att förtäras av det om jag går in i mig själv och funderar på det.

Eftersom jag känner att det inte finns absolut någonting jag kan göra åt deras situation så väljer jag nu att gå efter mottot "man kan skämta om allt och det man inte kan skämta om det ska man skämta om" mitt sätt att skydda mig själv mentalt från sådan här tragik

2010-08-15 @ 15:04:21
Postat av: Tingeling

Har ju helt glömt bort att berätta att jag diggar din bloggdesign som tusan! Om jag skaffar en blogg ska den också vara i den här stilen.Och du verkar vara lika klok som LD ;)

2010-08-15 @ 15:07:15
Postat av: LADY DAHMER

skaffa en blogg tingeling!och jag håller med om det du säger.det som är så frustrerande med den här människan är de konstanta anklagelserna om att "vi" ska ha varit otrevliga och förföljt henne osv. Jag var ju skittrevlig och saklig i mitt bemötande!

2010-08-15 @ 15:09:10
Postat av: Beyond Eternity

Tack Tingeling:-) rodnar en tredje gång idagOch du har rätt, man kan inte gå in i allas tragiska tillvaro för då går man under...men jag hoppas och tror att det finns människor i dessa muppars närhet som kanske kan agera om det blir för galet för barnen.Ja förresten, varför har du ingen blogg?

2010-08-15 @ 15:12:38
URL: http://beyondeternity.blogg.se/
Postat av: Tingeling

Haha, jag har ju knappt en mailadress!Just nu känner jag mig ganska nöjd med att bara läsa och kommentera andras ;)Men man vet aldrig, någon gång i framtiden kanske...

2010-08-15 @ 15:19:49
Postat av: Anna Kaagaard Kristensen

Den där tjejen verkar inte må riktigt bra, något står inte rätt till. Även fast att man tycker olika så bör man ju kunna diskutera med sakliga argument i någorlunda trevlig ton.

2010-08-15 @ 15:57:01
URL: http://annakaagaardkristensen.blogg.se/
Postat av: Jonesy

Men jisses... Tragiskt. Tragiskt och så oerhört trångsynt.Att barn är nyfikna på det sexuella, saker som vad det är som finns mellan benen och hur andra ser ut där, pillande och undersökande o.s.v är ju inte så konstigt, snarare naturligt. Och borde det inte vara bättre att vara ärlig mot barnen från början? Barn som utför övergrepp på andra barn har förmodligen inte blivit sagda sanningen. Ingen vuxen människa uppmuntrar sitt barn till sex. Förklara är däremot en mycket bra sak. Kunskap är en bra sak.Dessutom tycker jag att det är fel att tabubelägga sexualiteten i allmänhet. Fotfarande så menar jag ju inte att man på något vis ska uppmuntra sina små till sexuella handlingar, men att lära dem att all kärlek är vacker och att människokroppen inte är äcklig skulle säkert vara en förbättring i samhället.Jag är lite trött och det blev lite rörigt, men jag hoppas poängen kom fram och att jag inte missförstås som ett pucko. De ämnen du tar upp i bloggen intresserar mig väldigt och jag håller med om allt jag läst av dig hittills.

2010-08-15 @ 20:54:19
URL: http://jonesythekatt.blogg.se/
Postat av: Cilla

Jag är förvånad över att du stog ut så länge som du gjorde! De påhopp hon har gjort hela tiden om genusfrågan osv har ju varit allt annat än intelligenta, det är tråkigt när någon absolut inte vill diskutera, bara skrika ut obehagligheter.Tyvärr är det alltför många som inte förstår varför det är bra för barnet att uppfostra det med genuspedagogik. Mer medvetenhet behövs. Men i sandras fall kan man nog lugnt säga att hon inte är mogen att ta del av de kunskaperna, en del blir det aldrig. Hann läsa en del av de inlägg som du och LD mfl gjorde på hennes blogg innan hon tog bort dem, de var bra och sakliga tyckte jag.Jättekul att det händer något på din blogg nu! Har tittat in lite smått tidigare men då stog det stilla ganska länge.

2010-08-15 @ 21:23:33
Postat av: Beyond Eternity

Jonesy

Det är lugnt, jag förstår vad du menar:-)CillaJa du, jag är själv förvånad men jag blev så jävla förbannad, framförallt när idioten (orkar inte vara korrekt just nu) anklagar mina barn för att de ger sig på andra barn sexuellt, då är man fan riktigt störd. Och nej, denna person kommer nog aldrig att kunna ta in något alls, hon är ju helt jävla blockerad...Det mest korkade av allt var att hon för några dagar sedan gick in här och talade om för mig att hon hade svarat mig i sin blogg. varför gör man det om man ändå inte kan ta någonting som nån säger till en??? Nej nu ska jag inte gå igång igen:-)Blir glad att du varit in här o letat 'action';-) Det är den mindre bra sidan med mig och mitt bloggande, att ibland kan det gå långa perioder när jag inte skriver något, inte för att jag inte vill utan för att jag inte får ner det helt enkelt och har mycket omkring mig.... så ibland har det varit enklare och gå in i LD's blogg för hon tar nästan alltid upp ämnen som ligger mig varmt om hjärtat och som jag själv gärna skriver om.2010-08-15 @ 22:22:04
URL: http://beyondeternity.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hahaha, jaa. Jag lyckas göra er arga och upprörda medans ni endast får mig att skratta. Vem vinner på situationen?

2010-08-16 @ 08:42:22
URL: http://motherhood.blogg.se/
Postat av: r

Så Sandra är i farten igen... Precis likadan irl är hon dessutom.”Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad.”Sorgligt.

2010-08-17 @ 22:25:36
Postat av: Beyond Eternity

r

Jag har väl anat det redan.

2010-08-17 @ 22:49:13
URL: http://beyondeternity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback