"motherhood", du behöver stoppa nu, att anklaga andras barn för sexuella närmanden är inte komiskt.

Du måste sluta skicka kommentarer till mig nu.

Dina  kommentarer visar att det är något hos dig som inte står rätt till.
Du har skrivit något som är mycket grovt och allvarligt i min blogg, du har påstått att mina barn ger sig på andra barn sexuellt.
Hur man överhuvudtaget kan komma på något så sjukt och dessutom skriva det i någons blogg och efter det lämna en kommentar  om att du tycker det är roligt och får dig att skratta (dina kommentarer är sedan igår blockerade inkl den du skrev idag*), säger bara hur otroligt tragiskt ditt mentala tillstånd är.

Och frågan du ställer mig, "Vem vinner på situationen", bör du fråga dig själv.


Så helt ärligt nu, från mitt hjärta och med tanke på vad du utsätter dig själv och andra och i förlängningen även dina barn för när du håller på så här så ber jag dig att sluta nu och prata med någon som kan hjälpa dig....

Mvh Marie
*"Hahaha, jaa. Jag lyckas göra er arga och upprörda medans ni endast får mig att skratta. Vem vinner på situationen?"


.

Kommentarer
Postat av: Anna Kaagaard Krisetnsen

Det är pinsamt att hon ränner omkring som en fjantig obildad fjortis och slänger ur sig dumheter, jävligt omoget för en 21-åring som dessutom har två barn.

2010-08-16 @ 10:03:17
URL: http://annakaagaardkristensen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag har aldrig sagt att DINA barn utsätter andra barn för sexuella handlingar. Jag pratade om barn i allmänhet och det är en ren och personlig åsikt - ingenting annat. Att du sen tar åt dig är en helt annan sak.Jag har aldrig kommit med personliga påhopp. Jag har aldrig kallat varken dig eller någon annan av er idiot, patetiskt eller vad det än må vara. Den delen har ni stått för, ni som ska vara ett årtionde äldre än mig.Jag är inte i behov av hjälp bara för att jag uttrycker min åsikt. Vi lever i ett fritt land.Jag hoppas att du vågar publicera den här kommentaren för som du framställer mig är helt fruktansvärt. Mina barn har ingenting med mina åsikter att göra.

2010-08-16 @ 10:26:50
URL: http://motherhood.blogg.se/
Postat av: Anki

Människan är antagligen pantad på riktigt, och sådana personer är det ingen idé att försöka dividera med. Det bästa man kan göra är bara att ignorera henne och låta henne härja tills hon lessnar. Don't feed the trolls, du vet... ;)

2010-08-16 @ 12:10:22
URL: http://cirkusanki.blogg.se/
Postat av: Beyond Eternity

AnkiJo jag vet att det är bäst att ignorera, men det gick långt över gränsen när hon började kasta ur sig så grova anklagelser som hon gjorde, att hon blandar in mina/andras barn och framförallt att det var den typen av anklagelse hon skrev.

2010-08-16 @ 12:49:09
URL: http://beyondeternity.blogg.se/
Postat av: LADY DAHMER

hon bekräftar verkligen alla fördomar jag har om unga mammor.

2010-08-16 @ 14:16:41
Postat av: Beyond Eternity

Ja, det är tragiskt dom fan....

2010-08-16 @ 14:34:49
URL: http://beyondeternity.blogg.se/
Postat av: Tess

Jag förstår inte vad hos dig som provocerar henne så...om det ens är en "hon", vem vet.

2010-08-16 @ 21:01:26
URL: http://sugar.devote.se
Postat av: Natosh

"Vem vinner på situationen?" Tja inte hennes barn i alla fall. Den dag man slutar att pröva sina åsikter i full övertygelse om sin egen överlägsna vishet och slutar att vara öppen för att omvärdera dem, den dagen kan man slänga sig i graven.

2010-08-20 @ 09:05:17
URL: http://natoshh.blogg.se/
Postat av: prinsessanadia

Den där människan har snott ett av mina inlägg och vägrar ta bort det. Vägrar också svara när jag mailar henne ang MITT inlägg. Börjar bli jävligt förbannad, och funderar på att anmäla henne. Hon verkar ju som sagt inte ha alla hästar hemma.

2011-02-22 @ 14:55:03
URL: http://www.prinsessanadia.se
Postat av: Beyond Eternity

Prinsessan nadia

Men oj! eller, egentligen är jag inte förvånad för den kvinnan verkar faktiskt inte riktigt ok tyvärr. Vad är det hon har snott? Ett helt inlägg?? det låter ju inte bara helt sjukt utan direkt pinsamt, för vem som heslt kan ju se det liksom:-O

2011-02-22 @ 18:07:00
URL: http://beyondeternity.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Hej! Läste detta inlägget nu efter stormen Baba Jaga/Lady Dahmer och stötte då på att denna elaka och störda kvinna härjat runt på olika föräldrabloggar. Iaf, i januari fick jag en kommentar som löd såhär "vilken mamma låter sit barn stoppa huvudet i tvätt maskinen idiot FATTAR DU EJ BARNET KAN FASTNA MED FINGRARNA OSV, PUCKO MAMMA BORDE ANMÄLA DIG TILL SOCIALEN," och jag kan tänka mig att det är hon.. Sitter hon i Trelleborg?

2011-05-15 @ 21:39:44
URL: http://sigrida.blogg.se/
Postat av: Beyond Eternity

Sigrid

Nej, den personen som jag pratar om i detta inlägg 'sitter' inte i Trelleborg utan i en stad i Norrland... men om du menar BJ så vet jag inte.Var i din blogg kan man hitta kommentaren du nämner här?

2011-05-16 @ 21:08:57
URL: http://beyondeternity.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Den 11 januari i år, i ett inlägg med en bild på barnen som kikar in i tvättmaskinen. Det kanske finns två som stryker omkring och hotar att anmäla bloggföräldrar till soc, för jag vet att det var någon annan som skrev om det i den vändan.

2011-05-16 @ 22:17:11
URL: http://sigrida.blogg.se/
Postat av: stmfwrjc

Fecufugu cuxevak, vuqema iceyodino cuwab ipelif jixegaco imun qaz nuzolidaj cela aremuxam:)

2012-10-16 @ 04:46:35
URL: http://www.zogokok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback